2016. augusztus 24., szerda

Mitől jó a kakaós csiga

Leginkább attól, hogy kakaós mégis édes, roppanós mégis puha, ragacsos mégis nyomtalanul eltűnik. Csak találni kell hozzá egy receptet, amitől mindezt megkapjuk. 
A tészta neve, amiből készül blundel tészta, ami egyben élesztős egyben vajas tésztát jelent. Hajtogatni kell, mint a vajastésztát, és élesztő is kell bele, ettől lesz leveles és kelt is egyben.

Most keresem, de még nem találtam meg, ez itt az igyekezetem dokumentációja.



Szóval kicsit nehéz lett a tészta, kevés lett az íz benne, és a tészta elkészítésével is megküzdöttem. Azért nem kell félni, mert elfogyott, az illata is fenomenális lett. De találtam új receptet, és egy frankó videót is, a fejleményről majd beszámolok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése