2013. február 22., péntek

Szendvics hidegben

Ha-ha-ha, havazik
He-he-he, hetekig
Hu-hu-hu, hull a hó
Hi-hi-hi, jaj de jó:)

Még mindig havazik. Ezzel az általános megállapítással tudatom azt is, hogy hideg van. Pont jó, mert ez a szendvics pedig jó meleg, jól átsült, laktató, és nem mellékesen iszonyatfinom. Még ebédre is megteszi. Mértékegységet nagyon nem írok, mert ahány személyre készül, annyi cucc kell hozzá, illetve lehet még turbósabb szenyót is készíteni. A jelszó: Mindent bele!




Hozzávalók:
nagyobb kifli, bufli, zsömle
vastag sonkaszelet
natúr sajtkrém
vaj
vékony szelet kaliforniai paprika
sajt: brie, trapista

Elkészítése:
Kenjük meg a félbevágott kiflik belsejét, egyik oldalán vajjal, másik oldalán a sajtkrémmel. Tegyük bele a tölteléket, nyomjuk össze, és süssük meg. 
Legjobb a sült paprikás rész, meg mondjuk a kifolyt összeolvadt sajt. Nyami:)






1 megjegyzés:

  1. Szia,engem az érdekelne miféle sütőfajtától lett ILYEN a kiflibufli zsömléd?:)Ezer éve keresem...Pontosan ilyent szeretnék és a neten te vagy az egyetlen akinek ilyen...amilyent kerestem./szeretnék. Köszönöm.

    VálaszTörlés