2017. február 2., csütörtök

A jó forrócsoki titka

Az első és legeslegfontosabb, hogy legyen jó forró, körülöttünk a levegő pedig hideg. Az elmúlt napokban, hetekben megvolt a fagy, készült is a forró csoki rendületlenül. 
További titkai közé tartozik a csoki. Legyen jó, ne valami bevonómassza, mert az feltapad a szájpadlásra rendesen. 
Végül, de nem utolsó sorban pedig legyen nálunk egy botmixer, amivel a végén gyönyörűen felhabosítjuk a csokoládénkat. 
Íme a titok, amire figyelve szinte tuti tökéletes forró csokoládét készíthetünk bármikor, bárkinek.



Hozzávalók:
1 tábla étcsoki
1 ek kakaópor
1 dl tejszín
3 dl tej
amennyiben szükséges icipici cukor
fűszerként kerülhet bele vanília, fahéj, kardamom, akármi

A tejben felolvasztom a csokit, belekeverem a kakaóport, a tejszínt, fűszereket, felforralom, majd legvégül botmixerrel összekeverem.
Étvágyakat hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése