2011. szeptember 30., péntek

Egy kérdés a rizottóról

Hogyan kell elkészíteni?

Vettem egy doboz rizottónak való rizst, (vagy legalább is ez volt ráírva), jó ára is is volt a sima a-b-és más rizsekhez képest. Csak az a baj, hogy a származási helyen kívül minden olaszul van rajta. Úgy meg még nem tudok:) 

 elég viccesen néznek ki a szemek.



Szóval vannak ötleteim, gondoltam valami gombás cuccost, és persze kipróbálom az édes gyümölcsrizs verziót is. Van valami tipp, vagy tuti recept, vagy ötlet, amire figyelnem kell?

3 megjegyzés:

  1. Az olasz szöveget pötyögd be nyugodtan a gugli-szótárba, nem lesz ugyan százas, de nagyjából kikörvonalazódik ;-)

    VálaszTörlés
  2. Ez éppen egy gombás változat:
    http://citromhab.blogspot.com/2011/02/vajhal-varganyagombas-rizottoval.html

    VálaszTörlés
  3. Anazar: Áhá, ezt a guglis szótárt én mindig csak angol-magyarra használtam, eszembe sem jutott, hogy ide beírjam:)
    köszönöm.

    Citromhab:
    Nézem is az oldalt, jó kis leírást tettél a recepthez, ez alapján tényleg el tudom készíteni, olyan olaszosra, olyan rizottósra!
    kösziköszi

    VálaszTörlés