2010. október 17., vasárnap

Muszaka

Hétvégére ideális csalási ebéd, mellé egy kis salátával, és friss kenyérrel.
Ínycsiklandó ugye?


A receptet igazából mindenki saját maga kreálja, összevásárol egy adag darált húst, padlizsánt, paradicsomot, hagymát, tejfölt, sajtot, meg amit kívánnivalónak talál,  megfőzi megsüti, megpárolja, ízesíti, fahéjjal, sóval borssal, fűszerekkel, és szépen megrakja. Becsúsztatja a sütőbe, vár egy kicsit, és kiveszi az eszméletlen finom egytálételt. A padlizsánt és speciel a sütőben sütöttem meg, (mert meg kell ám) hogy ne szívjon fel sok olajat, és ne tocsogjon az egész benne, tökéletes lett a  íze.


ui:
a kiscsalád kérdése egyből az volt, hogy miafrancot csinálsz? Miszikát? vagy mifenét? De a végeredmény magáért beszélt, elfogyott az összes:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése